Diensten

Workshops

Er worden twee soorten workshops aangeboden: De ‘Post Pensioen Workshop’ wordt op locatie aan (max. 30) werknemers gegeven en duurt circa twee en een half uur, incl. pauze. De deelnemers worden ingedeeld op basis van leeftijd/generatie. En de ‘PensioenInzicht Workshop’, voor werknemers die over enkele jaren of binnenkort met pensioen gaan.

Persoonlijke hulp

U bent zich ervan bewust dat u een inventarisatie moet doen van uw pensioensituatie, maar u vindt het lastig om hiermee te beginnen of mist het overzicht? Post Pensioen biedt u een persoonlijk gesprek aan en helpt u verder.

 

 

HR Ondersteuning

Post Pensioen ondersteunt HR-managers en/of HR-afdelingen met het informeren van werknemers over hun pensioen. Beschikbare premieregeling? Post Pensioen ondersteunt bij het informeren over de gevolgen van de ‘Wet Verbeterde Premieregeling’ voor werknemers die over enkele jaren met pensioen gaan.

Maatwerk Presentaties

Post Pensioen is beschikbaar voor (maatwerk-)presentaties bij klanten van adviseurs en tussenpersonen. Hiermee kan Post Pensioen een oplossing zijn voor piekmomenten of zo mogelijk onderdeel uitmaken van een zgn. ‘flexibele’ schil.