Over Post Pensioen

Wie ben ik?

Mijn naam is Ton Post en ik ben bijna 35 jaar actief geweest als pensioenadviseur. Sinds juli 2017 geniet ik van het ‘Zwitserleven Gevoel’ en wil ik als ervaringsdeskundige mijn pensioenkennis en passie voor informeren over pensioen met anderen delen. Om deze reden is Post Pensioen opgericht, met als doel om in begrijpelijke taal en met eenvoudige woorden met werknemers in gesprek te gaan over het pensioen. Mijn aanpak zorgt ervoor dat deelnemers actief aan de slag gaan. Ze leren kritisch, maar ook ‘breder’ kijken naar hun pensioen.

Aanpak

Informatie over pensioenen is overal. Online is veel te vinden en reclames op tv en radio zijn er in overvloed. Maar juist deze overvloed aan informatie zorgt voor complexiteit. En complexiteit leidt tot onduidelijkheid, waarna onzekerheid volgt.

Tijdens de Pensioen Workshops van Post Pensioen ga ik in gesprek met uw werknemers over (hun) pensioen. U kunt kiezen uit twee workshops: de Post Pensioen Workshop of de PensioenInzicht Workshop.